Così fan tutte de Wolfgang Amadeus Mozart

0

Dimecres 25, divendres 27 i diumenge 29 octubre 2017
Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell
Teatre La Faràndula. República, 33
Hora. dc i dv: 20.00 h / dg: 18.00 h
Preu: 60, 54, 35, 27 i 15 € / compra online

Es tracta de la tercera col·laboració entre Mozart i Lorenzo Da Ponte, i la més incompresa de les seves creacions conjuntes. No hi ha una densa trama dramàtica, ni personatges complexos en què aprofundir.

Des del punt de vista narratiu, Mozart se centra en la simetria dels personatges i de les situacions, en un “joc d’equilibris narratius i de correspondències musicals”. Pel que fa a la perspectiva musical, s’ha considerat la més bella de les seves últimes òperes, presenta “novetats en el tractament orquestral”, perquè “aconsegueix aquí una nova perfecció sonora, etèria, transparent, enrarida, que acompanya mòrbidament a l’estilització descriptiva: accentuacions discretes, matisos, sobreentesos en compte de violents subratllats d’afectes” (A. Poggi).

Fitxa artística
Cor Amics de l’Òpera de Sabadell / Orquestra Simfònica del Vallès
Solistes: Núria Vilà, Anna Tobella. Carles Pachón, Joan Francesc Flqué, Elisa Vélez, Enric Martínez-Castignani
Director musical: Daniel Gil de Tejada
Director d’escena: Pau Monterde
Producció i organització: Asociació d’Amics de l’Òpera de Sabadell per Òpera a Catalunya

-Publicitat-