Diario de ciclos fértiles

0

Dissabte 21 d’octubre de 2017
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
20.30 h
Gratuït

A càrrec de la seva autora, la poeta colombiana Esther Pardo Herrero i de la poeta Catalina Carmona. Editat per Edicions Paral·lel.
Diu la poeta colombiana Piedad Bonnett, guanyadora en 2016 del Premi Internacional de Poesia Generació del 27:
Diario de ciclos fértiles, com el seu nom suggereix, és un llibre escrit des de la condició de dona. (…) Parir i escriure s’assemblen en aquests poemes, que assenyalen tot el que hi ha en aquests actes de poder, desdoblament, pèrdua, mal i trobada. En aquest llibre la paraula i el cos es confonen i van, secretament, a la recerca de l’origen i també de la memòria, sempre amb un llenguatge elusiu, que ens deixa gaudir del misteri inherent a la poesia.

-Publicitat-