Disseny 3D i arquitectura efímera. Què podem arribar a fer?

0
Foto de George Rex

Divendres 27 d’octubre de 2017
L’Estruch. Sant Isidre, 140
17.00 h
Gratuït

Xerrada a càrrec de María Gómez, organitzada per MediaEstruch sobre disseny 3D i arquitectura efímera.

MediaEstruch és un projecte que investiga nous models de relació dins d’un ecosistema mútuament beneficiós d’emprenedors tecnològics, investigadors socials, activistes i artistes de les arts en viu. La idea del MediaEstruch parteix del convenciment que avui en dia el desenvolupament social, econòmic i mediambiental ve determinat pel coneixement compartit que atresoren les persones que formen la comunitat, i que aquest coneixement és més ric quan més divers és. Entenem que les interaccions entre les persones és el que genera l’intercanvi de coneixement, font de la innovació, i per tant llavor de desenvolupament.

-Publicitat-