Dives, companyia Seixanta

0

Dissabte 28 d’octubre de 2017
L’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Preu: 5 € / compra online

Una cantant, una actriu i una escriptora es planten: volen ser dives! Estan cansades que se les meny stingui i no se les valori suficientment. Quan s’adrecen a una famosa acadèmia que entrena futures dives, comencen a coincidir amb els tipus més estranys que haguessin pogut imaginar i constaten que allí s’hi utilitzen mètodes poc ortodoxes i no massa legals… Dives, un vodevil psicotròpic creat per Jordi Torras, presenta un món en què la ironia, l’humor i la disbauxa ho inunden tot.

Després de l’èxit de Celebració, la companyia sabadellenca Seixanta busseja en el fascinant món del glamour, els lluentons… i el divisme.

Fitxa artística:
Jordi Torras, autor, text i escenografia
Jordi Torras i Eulàlia Figuerola, directors
Conxita Martinez i Dolors Martinez, vestuari
Lupe Regalado, utillatge
Jordi Ayguadé, il·luminació i cartell
Gabriel Fabra, tècnic de so i llum
Max Torras, traspunt
Max Torras i Aina Macià, tramoia
Grup Seixanta, fusteria i pintura
Eulàlia Figuerola, Cristina Oliver, Begoña Pros, Pere Pascuet, Pere Macià, Toni Furriols, Laia Oliveras, Txell Montsech, Jordi Ayguadé, Montse Torras, Josep Valldeperas, Conxita Martinez, Montse Cerrillo, Abril Casañas, Gemma Mercader, Jordi Torras, Gabriel Fabra, Max Torras, intèrprets

-Publicitat-