Fidels, d’Amix i Amats

0

Dissabte 4 de novembre de 2017
L’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Gratuït

El col·lectiu Amix i Amats continua fent recerca sobre formes escèniques experimentals i visualment  colpidores i posa en marxa el concert-performance Fidels, una crítica a la relació que la humanitat ha establert amb els diners, el consum, la culpa i les promeses de salvació. Per plantejar aquestes qüestions, els tres artistes interdisciplinaris s’han inspirat en l’estructura de la missa romana tot convertint-la en un ritual sobre el desig de posseir. Escenifiquen l’engany, la decepció de la propietat privada i la desraó d’unes xarxes socials que fan que es perdi la capacitat de reunir-se i ser motor creatiu de canvi. A la performance, de 45 minuts de durada, intervenen piano, sintetitzadors, visuals, altres elements d’escenografia, paraula i moviment humà.

Ami i Amats son: Alex Pallí, Francesc Oui i Xavi Lloses Huguet

En Xavi Lloses Huguet és principalment compositor i productor, L’Alex Pallí és un destacat pintor Abstracte, En Francesc Oui és un investigador científic format en teoria de l’art i psicoanàlisi; junts conforman Amix i Amats, un joc de paraules amb l’anglès “mix” (mescla) i el Llibre d’Amic i Amat de Ramon Llull.

En un concert multimèdia i multifònic, Amix i Amats fan un paral·lelisme ente la religió i l’Estat o poders econòmics, en l’acceptació més o menys resignada d’un ordre o destí, o en la naturalitat amb què tendim a l’obediència. S’han inspirat en l’estructura de la missa romana tot convertint en ritual el desig de posseir.

-Publicitat-