Gestionar les emocions en temps de conflicte

0

Dimarts 31 d’octubre de 2017
Escola Samuntada. Francesc Izard, 1
17.00 h
Gratuït / cal inscripció prèvia xerrades@ampasamuntada.cat

Com podem gestionar les emocions en moments d’incertesa i estrès social com els que estem vivint actualment? De quina manera podem acompanyar i ajudar emocionalment els nostres fills i filles en aquesta situació?

Xerrada-debat a càrrec d’Irene Santiago, responsable de l’àrea psicosocial d’IRÍDIA-Centre per la Defensa dels Drets Humans.

RÍDIA és una associació que treballa a Catalunya per a la defensa dels drets humans, principalment civils i polítics. Aposten per combinar la intervenció directa en situacions de vulneració de drets i el desenvolupament de processos d’incidència política i social, amb l’objectiu de promoure canvis en les polítiques públiques.

-Publicitat-