In Memoriam: la quinta del biberó. La Kompanyia Lliure

0

Diumenge 29 d’octubre de 2017
Teatre Principal. Sant Pau, 6
19.00 h
Preu: 24, 20 i 10 € / compra online

Un espectacle creat i dirigit per Lluís Pasqual sobre la Guerra Civil.

1938. Tenen 17 anys i els envien a la primera línia de foc de la batalla que marcarà la Guerra Civil Espanyola, la de l’Ebre. Estirant el fil d’un record familiar, que va lligat per partida doble a la batalla de l’Ebre i a la música de Claudio Monteverdi, Lluís Pasqual construeix un gran homenatge a la lleva del biberó i a la memòria d’una generació perduda, recordada a partir del colpidor testimoni dels supervivents. El sacrifici, en tots els sentits, de la joventut. Com explica l’historiador Josep Sánchez Cervelló: “envelliren els que tingueren la sort de sobreviure, però pagaren un preu elevat en vides; molts d’ells cregueren que combatien per la causa de la llibertat”.

Lluís Pasqual, text i direcció
Joan Amargós, Enric Auquer, Quim Àvila, Eduardo Lloveras, Lluís Marq uès, Joan Solé, intèrprets
Oriol Algueró i Ricart Renart, violins
Oriol Aymat/Joan Palet, violoncel
Dani Espasa/Marc Díaz, clavicèmbal i orgue
Robert González, veu
Dani Espasa, direcció musical

-Publicitat-