Kafka, el carter de nines

0

Dissabte 4 i diumenge 5 de novembre de 2017
Alternativa Teatre. Marià Aguiló, 22
Ds 22:00 h / dg: 19.00 h
Preu: 10 € / compra online

Berlín, 1923. Avui com cada tarda en Franz surt a passejar pel Park Steglitz, on li es fàcil gaudir de la tranquilitat que la tardor li proporciona. Les seves cames febles per la seva malaltia agraeixen la catifa de fulles grogenques que li fan més cómode el caminar,
mentre busca pels racons del parc un banc on descansar i recuperar forces per tornar de nou al costat de la Dora, la seva estimada. Avui, però, no serà una tarda qualsevol. Avui un soroll estrany per a ell farà que tot sigui diferent, i el plor d’una nena que ha perdut a la seva nina serà la primera pàgina d’una nova història on en Kakfa serà el missatger entre la nina desapareguda i la nena que plora la seva absència, conventint-se, a partir d’avui, en: Kafka, el carter de nines.

Interpretació, dramatúrgia i direcció: Manel Romeu
Música: Javier Conde
Veu i cant: Marta Rosell
Coreografia: Àlex Iglesia
Producció: El vuelo de Arian

Durada: 50′
Idioma: català

 

-Publicitat-