Lampedusa, Companyia Punt i Seguit teatre

0

Divendres 3 i dissabte 4 de novembre 2017
Teatre del Sol. Biblioteca. C. del Sol, 99
Dv: 21:30 Dss: 20h
Preu: 10 € / reserves puntiseguitteatre@gmail.com

“Lampedusa” d’Anders Lustgarten sota direcció d’Eloi Falguera, interpretada per la companyia terrassenca Punt i Seguit.

Sinopsi: Fins on recorda l’Stefano tota la seva família han estat pescadors. Des de sempre han viscut de les costes que voregen Lampedusa. Però ja no, ara ell no pot viure del peix de la mar, ara ha de pescar una altra cosa. A Leeds (Gran Bretanya), la Denise, filla d’una immigrant espanyola, es guanya el sou cobrant deutes a petits morosos, cosa que no agrada gens als natius. A tots dos la coneixença dels altres els canviarà la vida. Són les històries de dos ciutadans europeus amb el rerefons de Lampedusa, una illa paradisíaca convertida en porta d’entrada per als que fugen dels seus països a través de la Mediterrània.

Fitxa artística

Stefano: Francesc Falguera
Denise: Marta Bou
Noet Modibo: Al Ousseynou Ndiaye
Ajudant de direcció: Enric Miró
Direcció:  Eloi Falguera

-Publicitat-