La Mariée était en noir (1968) François Truffaut

0

Dilluns 23 d’octubre 2017
Alliance Française i Cineclub Sabadell. Carrer Sant Joan, 35
20.00 h
Gratuït

La Mariée était en noir és una pel·lícula francesa de 1968 del gènere terror i suspens dirigida per François Truffaut i protagonitzada per Jeanne Moreau. És un homenatge del director al cinema del seu admirat Alfred Hitchcock

Sinopsi: Al sortir de l’església després del seu casament, Julie Kohler veu com el seu marit és abatut a trets. Decideix venjar la seva mort, emprèn la recerca dels responsables i els va matant un darrere l’altre.

Direcció: François Truffaut
Intèrprets: Michel Bouquet, Claude Rich, Jean-Claude Brialy, Jeanne Moreau, Michael Lonsdale, Charles Denner, Alexandra Stewart, Daniel Boulanger, Luce Fabiole
País: França
Durada: 107 min.

-Publicitat-