Nines del món, col·lecció d’Ada Manresa Civil i Kim Manresa

0

Fins el 14 de gener 2018
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Carrer d’En Font, 25
Dimarts a divendres de 17 a 20.30. Dissabtes d’11 a 14h i de 17 a 21h. Diumenges d’11 a 14h. Dilluns i  festius tancat
Preu: Gratuït

Les nines no sempre han estat concebudes com a joguines. S’han emprat i s’empren com a objectes de culte religiós, instruments d’aprenentatge… Aquesta exposició és un recorregut pels seus orígens (la Prehistòria, la vall de l’Indus, l’Antic Egipte, l’Imperi Romà…) i la seva història fins a l’època actual.

Una mostra de la seva diversitat, en que hi trobareu representats tots els continents i podreu veure nines fetes d’os, de pell de foca, de fusta, de llavors, de llana… Troballes del fotoperiodista Kim Manresa durant els seus viatges arreu del món. Una col·lecció que va iniciar quan va néixer la seva filla Ada.

Col·lecció d’Ada Manresa i Civil i Kim Manresa

-Publicitat-