Patricia Teles quartet, vermut musical

0

Diumenge 22 d’octubre de 2017
La Capella de Can Gambús. Parc Can Gambús, 1
12.30 h
Gratuït

Patricia Teles Quartet ens porta música del Brasil, bossanova, samba, jazz, fusió.

Nascuda a Rio de Janeiro (Brasil), les seves arrels estan en la bossanova, la samba i els ritmes brasilers que després es fusionen amb el rock, el pop, el funk, el reggae, el jazz… La seva carrera professional comença cantant en clubs de Rio amb músics com el pianista/compositor de bossanova Luís Carlos Vinhas, entre d’altres. Emprèn una gira de gairebé dos anys, per diverses ciutats de Brasil i després, com a vocalista del cantant popular Wando, va fer temporada als auditoris “AsaBranca” i “Canecão” més una gira pel territori brasiler.

Va gravar el seu primer disc a mitjans dels 80, fusionant MúsicaPopular Brasileira amb pop/rock. Va viatjar per Sud-Amèrica i posteriorment per diversos països d’Europa instal·lant-se a Barcelona, on emprèn diversos projectes de Música Popular Brasileira (MPB) amb diverses formacions en clubs i sales de la ciutat, Festival de Jazz de Terrassa , Ordino, Ciutat Vella, TVE (Televisió Espanyola), RNE (Ràdio Nacional). A més a més, participa en un projecte de divulgació de la MPB del Consolat del Brasil “Un Viatge a través de la Música Popular Brasilera”.

Actualment, reprèn les seves arrels amb un nou projecte, on la bossa i la samba estan present sens dubte, a més d’altres ritmes com el “baião”, fusionats amb el jazz.

Patricia Teles – Veu
José Gallardo – piano/teclats
Oriol González – Contrabaix
Daniel Levy – batería

-Publicitat-