Es pot viure de l’art? Taula rodona

0

Divendres 3 de novembre de 2017
L’Estruch. Bar. Sant Isidre, 140
16.00 h
Gratuït

Es pot viure de l’art? Aquesta és la pregunta que es plantegen el col·lectiu Amix i Amats: Xavi Lloses Huguet (compositor i productor), Àlex Pallí (pintor abstracte), Francesc Oui (investigador científic i estudiós de la teoria de l’art i el psicoanàlisi).

Aquest col·lectiu ha fet una residència de dues setmanes a l’Estruch que culmina amb un concert-performance el dissabte 4 de novembre. Aprofiten la cita oberta del #Cafestruch per a oferir una taula rodona amb en duub (pastor), la Nora Ancarola (artista visual), Pia Mazuela (cooperativa SmartIB).

Si l’art val diners, qui se’ls està quedant? Si la cultura és gratis, de què menjarem?

Presentació de la moneda social.

El #CafèEstruch és la cita de MediaEstruch que posa en relació als artistes residents de la Fàbrica de Creació de les Arts en Viu l’Estruch. El primer i el tercer divendres de cada mes a les 16h es reuneixen a l’EstruchBar els artistes de totes les àrees de la fàbrica i comparteixen una estona tot fent un cafè. Activitat gratuïta, oberta a tothom.

-Publicitat-