Presentació dels Clubs de lectura de les Bims

0

Dimecres 18 d’octubre de 2017
Biblioteca Vapor Badia. Tres Creus, 127
18.30 h
Gratuït

Els conductors dels clubs de lectura de les biblioteques presentaran les novetats de la temporada i a continuació tindrà lloc un col·loqui amb Gemma Ruiz, autora de la novel·la Argelagues.

En aquest llibre la periodista explica la vida de tres dones de diverses generacions al llarg del segle XX, entre Castellterçol i Sabadell, del Vallès rural al Vallès urbà. L’esforç per adaptar-se als efectes de la revolució del tèxtil, el pas de la vida a pagès a la vida als afores d’una ciutat en procés d’industrialització, i sobretot els canvis que es produeixen en la vida diària familiar. Els fets i les veus reivindiquen, per si mateixos, el paper de la dona en l’evolució de la societat catalana del segle XX. Argelagues és un relat èpic i emotiu sobre aquestes dones i també un homenatge que estava pendent.

Més info sobre clubs de lectura aquí

 

-Publicitat-