Els satèl·lits naturals. Cafès científics

0

Dimarts 24 d’octubre de 2017
Bar de la UES. Salut, 14
19.00 h
Gratuït

A càrrec de Alistair Ian Spearing, traductor científic i astrònom amateur.

Grans i petits, fets de gel o de roca, movent-se en solitari o en estols de seixanta, els satèl·lits naturals són els companys de viatge dels planetes en el seu moviment pel sistema solar. Descobrirem com es van formar, com van arribar a la seva posició i en què es diferencien els uns dels altres.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica liderada inicialment per la societat civil que es va posar en marxa el 1998 a Leeds (Anglaterra) amb l’objectiu de parlar de ciència fora de l’entorn acadèmic i d’atraure el públic no habitual. Els Cafès científics de Sabadell s’han unit a la xarxa internacional de Cafès Científics.

Aquest cicle permet als assistents parlar en un ambient distès i intercanviar opinions sobre temes científics amb un expert de referència.

Organitza: Agrupació Astronòmica de Sabadell
Hi col·labora: Institut Català de Paleontologia Miquel Crusafont, Unió excursionista de Sabadell, ADENC, La Ruda, Corporació Sanitaria Parc Taulí, Fundació Bosch i Cardellach, i Acadèmia de Ciències Mèdiques filial del Vallès Occidental.

-Publicitat-