Sonates de Beethoven. Arnau Tomàs i Kennedy Morety

0

Divendres 20 d’octubre de 2017
Teatre Principal de Sabadell. Sant Pau, 6
20.00 h
Preu: 15 € / socis Joventuts Musicals: gratuït / compra online

Dins del Cicle de música de cambra, Arnau Tomàs al violoncel i Kennedy Moretti al piano que ens interpretaran les Sonates de Beethoven.

PROGRAMA
Primera part
L. van Beethoven (1770 – 1827)
– 12 Variacions en Sol major sobre un tema de “Judas Maccabaeus” de Händel, Wo 045
Tema. Allegretto.
Var. I-XII
– Sonata per a violoncel i piano núm. 1 Op. 5 No.1 en Fa major (1770 – 1827)
Adagio sostenuto.Allegro
Rondo.Allegro vivace

Segona part
– Sonata per a violoncel i piano núm. 5 Op. 102/2 No.1 en Re major (1770 – 1827)
Allegro con brio
Adagio con molto sentimento d’affetto
Allegro fugato

Arnau Tomàs, nascut a Barcelona, és reconegut internacionalment com a membre fundador del prestigiós Quartet Casals i el Ludwig Trio. Durant els seus estudis amb Ivan Monighetti i Frans Helmerson, va oferir nombrosos recitals de violoncel sol i va actuar com a solista amb l’Orquestra de Radiotelevisió Espanyola i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, entre d’altres.

Kennedy Moretti va néixer al Brasil i va realitzar els seus estudis musicals a la Universitat de São Paulo, a l’Acadèmia Franz Liszt de Budapest ia l’Escola Superior de Música de Viena. va ser l’acompanyant de les classes d’Alfredo Kraus a l’Escola Superior de Música Reina Sofia i professor d’educació auditiva en aquesta mateixa institució. Així mateix va ocupar llocs de catedràtic de música de cambra en els conservatoris superiors de Salamanca i de Saragossa i va ser professor a l’Institut Internacional de Música de Cambra de Madrid.

-Publicitat-