El teatre dins el teatre amb Pel Davant i Pel Darrere

0

Dijous 12, dissabte 14 i diumenge 15 d’octubre de 2017
Teatre Sant Vicenç. Monllor i Pujal, 103
Dissabtes 22:00h / Diumenges 18:00h
Preu: 10 € / compra online

El Teatre Sant Vicenç dóna el tret de sortida de la seva temporada teatral amb Pel davant i pel darrere, l’exitosa obra del britànic Michael Frayn que ja s’ha convertit en tot un clàssic.

Estem davant d’una divertida comèdia d’embolics sobre el món del teatre, on els espectadors poden veure el davant i el darrere d’un grup de teatre amateur que intenta muntar i representar l’obra de teatre Ya no sé dónde tengo la sardina arreu d’Espanya.

En realitat es tracta de dues comèdies en una. La primera succeeix al “davant”, un vodevil bastant ordinari. La segona transcorre al “darrere”, on veiem les dificultats de tot tipus que pateix la companyia per muntar la gira d’aquesta “magnífica obra”. Però no s’acaba aquí, l’autor ens reserva una sorpresa: ens mostra el grup d’actors i actrius barallant-se en silenci mentre entren i surten de l’escenari per seguir amb la funció com si a dins no estigués passant absolutament res. Finalment, les peripècies i les relacions entre ells, cada cop més complicades, acaben en un autèntic batibull.

Direccio : Montse Azanuy

Pel Davant i pel Darrere

-Publicitat-