Termodinàmica i les seves aplicacions a la tecnologia

0

Dimecres 25 d’octubre de 2017
Agrupació Astronòmica de Sabadell. Prat de la Riba s/n
20.00 h
Gratuït

Breu resum de l’evolució de la termodinàmica i aplicacions tant en aspectes quotidians com científics, passant per l’analogia de la roda d’aigua de Carnot fins a arribar als quatre principis de la termodinàmica que tenim actualment. Es veurà com funcionen les màquines tèrmiques des d’electrodomèstics molt bàsics fins a tecnologies aeroespacials.

A càrrec de Marc Torras Ribell, enginyer mecànic. S’ha especialitzat en termodinàmica a Wroclaw (Polònia). És membre de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell des dels tres anys i ha estat als grups de treball de NEOs i de supernoves. Ha treballat durant cinc anys als casals de l’Agrupació i és un dels coordinadors del Grup de Joves.

-Publicitat-