Topless America, Colectivo Deria + Rectificadora

0

Dissabte 21 d’octubre de 2017
L’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h

La multisexualitat, el patriarcat, el postfeminisme, la incomoditat, el gènere, les minories… Tot és  qüestionat, revisat, remogut i reinterpretat per l’equip artístic de Colectivo Deria + Rectificadora en una proposta titulada Topless America. La peça coreogràfica flueix a través del contact improvisation i neix d’una premissa: com crear a base d’anar descartant elements que no s’utilitzarien per a la versió final d’una obra. Què interessa de les “preses falses”? Saber el perquè del rebuig i de la censura exercida pel creador (si és que ho és), analitzar l’ús del temps i com aquest incideix en el flux narratiu. Entre moltes altres coses.

Fitxa artística:
Alba Raventós, Alicia Vázquez, Uma Maraval, Trinidad García, creació i intèrprets
Rosario Salas, creació sonora
Pedro Joseph Rota Fikdler, vídeo
Conrado Parodi, disseny d’il·luminació
Ramon Balaguer, fotografia

-Publicitat-