Toy Story 3, el valor de l’amistat

0

Dissabte 14 d’octubre 2017
Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa Arts 
Plaça del Gas, 8. Sabadell
17.30  h.
Preu: 2 €

“A la tercera entrega del Toy Story l’univers en el qual ara es mou el seu elenc de personatges és més ample, profund i complex. Un laberint de subtileses, tan dotat per al menys obvi gest de complicitat autoreferencial com per a l’absorció / canibalització de tota mena de registres aliens” (Jordi Costa a Fotogramas)

Cinquena edició del cicle de cinema ”Pel·lis en família” en el que podreu veure llargmetratges d’animació ben coneguts per tothom que, amb una nova perspectiva, ens ajudaran a prendre consciència sobre diversos reptes actuals. La projecció de les pel·lícules dóna peu a una conversa que acaba amb una proposta d’activitats perquè els nens i les nenes puguin continuar el treball a casa. El cicle de cinema d’enguany tractarà sobre la importància de l’ètica i els valors en el desenvolupament científic i tecnològic.

El cicle de cinema d’aquest any tractarà sobre la importància de l’ètica i els valors en el desenvolupament científic i tecnològic.

Activitat recomanada per a nens de 3 a 12 anys.

-Publicitat-