Treu l’artista que portes dins!

0

Dissabte 4 de novembre 2017
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
12.00 h
Gratuït / cal inscripció prèvia 935138041

Taller d’expressió plàstica amb l’Albert Asensio, on descobriràs la tècnica d’estampació i podràs crear el teu propi parc de tardor.

Dirigit a totes les edats, des del 4 fins als 108 anys 🙂

Asensio és autor d’El banc blau, llibre guanyador del Premi Llibreter 2017 en la categoria d’Àlbum Il·lustrat. Ha rebut també un Laus de Bronze pel cartell de Fira Tàrrega 2010 (disseny gràfic de l’estudi Miquel Puig), un premi amb el llibre Kim de Rudyard Kipling, Editorial Joventut del Banco del Libro de Venezuela i 3 Premis Junceda; per la millor coberta de llibre, la millor publicitat i la millor il·lustració científica respectivament.

 

 

-Publicitat-