Sense tu, de Ricard Ustrell

0

Dimecres 25 d’octubre de 2017
La Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.00
Gratuït

El periodista sabadellenc Ricard Ustrell, director i conductor d’El Suplement a Catalunya Ràdio, s’estrena en el panorama literari amb una novel·la intensa i molt personal: Sense tu, editat per Rosa dels Vents.

L’acte anirà a càrrec de Pere Mas, Albert Beorlegui , Santi Ricart i del propi autor.

En pocs dies un popular periodista radiofònic decideix abandonar la feina i la vida que feia a Barcelona per traslladar-se a París tot sol i sense mirar enrere. Ningú no entén el seu comportament. Ha declinat l’oferta laboral que tots sabien que feia anys que esperava i ha deixat la seva mare malalta en una residència. El motiu de la seva reacció
només el sap ell, i no vol que això canviï, si més no fins que sigui inevitable. Però entre els carrers de la capital francesa, recuperarà l’esperança perduda i retrobarà les forces per afrontar el futur. Una novel·la sobre el difícil encaix de la vocació professional i la vida personal, les segones oportunitats i el descobriment del que és realment important. Amb homenatges a referents de l’autor com el seu mestre radiofònic Joan Barril i d’altres. Sense ser un “roman à clé” el món de la ràdio hi surt retratat de manera tendra i alhora implacable.

-Publicitat-