Els 14 vuitmils del planeta. Tancant el cercle. L’experiència de Ferran Latorre

0

Dimecres 15 de novembre 2017
L’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Carrer d’En Font, 25
19.00 h
Gratuït

L’alpinista d’elit Ferran Latorre, es va convertir el passat mes de maig en el primer català que ha fet cim a les catorze muntanyes de més de vuit mil metres d’alçada de tot el món. Latorre relatarà la seva experiència i totes les dificultats que ha hagut de superar en aquest llarg camí que s’inicià fa 25 anys, quan el 1.992 va coronar  el Shisha Pangma amb només 21 anys, acompanyat d’Araceli Segarra.

Aquesta conferència forma part del programa d’activitats complementàries a l’exposició A punt i amunt, on s’exhibeixen materials i equipaments emprats en les expedicions catalanes més remarcables a les muntanyes més altes de món.

-Publicitat-