Ah! (Judit), un crit contra el sistema

0

Divendres 1 de desembre 2017
La Quartera. Casal Can Capablanca. Comte Jofre, 30
21.00 h
Preu: 14 € / Club Week&: 12 € 

La companyia El Martell presenta el seu segon espectacle Ah!(Judit), “un cop de puny poètic, un crit contra el sistema”.

“Hem volgut contraposar el cos i la paraula, fugir del realismes més convencional. Aquí el cos subratlla o contradiu el text per trobar-hi noves lectures. Més que personatges hi ha relacions, que són el fil conductor dels diferents tipus de violència”.

Ah! és una obra de creació col·lectiva: L’ha escrit una dona violada, algú que va perdre un ull per una pilota de goma, el sirià i l’afganès que no dormen a Europa, un treballador precari, Jara, Mandela i Puig Antich. L’ha escrit l’embarassada que no troba feina, el nen que ha mort a la Franja de Gaza, l’anarquista estigmatitzat pels mitjans, l’algerià que han tancat dins un CIE, la família que no arriba a final de mes. L’han escrit, també, Wilde i Lorca, Frida Kahlo, Edith Piaf i Janis Joplin. Les víctimes de pobresa energètica, les treballadores d’una maquiladora, l’anorèxica i la bulímica, la que ja no té clítoris, els màrtirs de l’1 de maig.

“Nosaltres, simplement, hem posat veu al seu crit. Al de Judit i al de totes. Al de totes les putes que han estat lapidades”.

Direcció: Laia Alsina
Intèrprets: Cristina Arenas, Josep Sobrevals, Martí Salvat

 

-Publicitat-