Malebable, A gruta da garganta i Blink Flash duncan . Festival El Més Petit de Tots

0

Dissabte 18 de novembre 2017
Festival El Més Petit de Tots.
Propostes per a nens i nenes de 0 a 5 anys

Tres espectacles en tres localitzacions diferents.

  • Malebable. Helena Lizari (Catalunya)
    La Vela de l’Estruch. Sant Isidre, 140
    11.00 h
    Preu: 8 € / compra online

Un viatge en una bombolla, a través de les sensacions i els sentits. És elàstic, suau, moldejable, flexible, transformable, consistent i irrompible. Tot espectacle és un viatge. Malebable és un vehicle imaginari que se situa a l’escenari i ens porta a viatjar impulsats pel motor de la imaginació.

  • A gruta da Garganta. La casa incierta (Brasil)
    L’Estruch. Sant Isidre, 140
    12.00 h
    Preu: 8 € / compra online

En un espai ple de vels, que evoquen el vel del paladar, dues actrius, una d’elles cantant lírica i l’altra cantant popular, trenen dos camins sonors que s’endinsen en el laberint de la bellesa de la veu humana. Un espectacle que ens parla dels llaços invisibles que ens uneixen als altres, convidant-nos a un viatge als orígens de la veu, des del balboteig del nen fins a la refinada vocalització del cant líric.

  • Blink flash duncan. Associació Blink Flash (Catalunya)
    La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
    17.00 h
    Preu: 8 € / compra online

Espectacle que busca despertar la dansa com a llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels demés.

Un bon vespre, mentre tothom dorm, una noia desencisada, un pel trista i una mica avorrida, arriba a una platja. De sobte, el seu món buit comença a omplir-se de màgia, la Isa es descobreix creadora. Cada racó de la platja guarda un objecte que enceta un nou món amb un color, música i experiència propis. La Isa es una noia valenta i s’atreveix a jugar. El món ha canviat, és un lloc ple de possibilitats.

-Publicitat-