Bojos per les pomes, L’homme qui i Little Night. Festival El Més petit de tots

0

Diumenge 19 de novembre 2017
Festival El Més Petit de Tots. 
Propostes per a nens i nenes de 0 a 5 anys

Tres espectacles en tres espais diferents.

  • Besat af aebler (Bojos per les pomes). Teater Nordkraft (Dinamarca)
    La Vela de l’Estruch. Sant Isidre, 140
    11.00 h i 17.00 h
    Preu: 8 € / compra online

El so i el moviment són els protagonistes absoluts d’aquest espectacle. A Bojos per les pomes descobrirem que les coses ordinàries poden ser extraordinàries: una xarxa de pescar serà un atrapasomnis, una bossa de plàstic pot ser un sospir, i les sensacions canviaran amb els colors i la llum.

Un viatge en una bombolla, a través de les sensacions i els sentits. És elàstic, suau, moldejable, flexible, transformable

  • L’homme qui trace l’arc en ciel. Forest Beats-Yutaka Takei (França-Japó)
    L’Estruch. Sant Isidre, 140
    12.00 h
    Preu: 8 € / compra online

Un home misteriós arriba amb una maleta, un paraigua i un bombí.  Què passarà? Una història original i fantàstica amb músiques i coreografies que fan un homenatge a les comèdies musicals americanes dels anys 30 als 60.

  • Little Night. Imaginart (Catalunya)
    La Sala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
    17.00 h
    Preu: 8 € / compra online

Una experiència interactiva única per als més petits. Un terra pantalla interactiu on els nens són els protagonistes absoluts de la història. Little Night juga amb la nit, amb personatges fantàstics, amb humor, un punt absurd i surrealista. Estrelles que viatgen amb el seu bolso, senyors amb paraigües que cauen del cel, taques de colors que ho envaeixen tot… Imatges suggeridores que estimulen els sentits i provoquen el joc conjunt d’adults i nens.

-Publicitat-