Càpsules de de circ + Circ en família. Circ a l’Estruch

0
Més enllà | Foto Mariona Grau

Divendres 10 i dissabte 11 de novembre de 2017
L’Estruch. Sant Isidre, 140

  • Les Càpsules de Circ presenten el treball “Més enllà” de la trapezista Lara Renard.
    Divendres 10. Dues sessions: 20.30 h i 22.00 h. EstruchBar. Gratuït

Després d’anys de dedicació al patinatge artístic, Lara Renard es va en amorar del circ. Va aprendre les especialitats del trapezi fix, trapezi doble i teles acrobàtiques a l’Escola de Circ Rogelio Rivel i actualment és estudiant de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya. La música, l’acrodansa i el hip hop també formen part del seu bagatge artístic.

  • Circ en família. Associació Tub d’Assaig.
    Dissabte 11. 11.00 h Preu: 5 € / compra online

Activitat que uneix infants i adults en un projecte comú: enfrontar-se al “mé s difícil encara” des del centre de la pista. Amb el guiatge dels professionals de l’Associació Tub d’Assaig, podran aprendre l’art de l’acrobàcia, del pal xinès i dels jocs malabars, faran equilibris sobre objectes i comprovaran què se sent en enfilar-se al trapezi i a les teles aèries. L’esforç, la concentració, la paciència i la capacitat de treballar en equip es posen a prova. S’ensenya el més elemental de les tècniques circenses d’una manera divertida i participativa.

 

-Publicitat-