Closer. Thomas Noone Dance

0

Divendres 24 i dissabte 25 novembre 2017

  • Divendres 24, Acadèmia de Belles Arts. Passeig Manresa, 20. Diàlegs en Transit. Posada en escena de Closer a les sales d’exposicions. 19.00 h. Gratuït
  • Dissabte 25, La Vela. L’Estruch. Sant Isidre, 140. 21.00 h

Espectacle de dansa per a sis intèrprets concebut com un desafiament a la relació entre el públic i  la dansa per provocar una trobada més propera amb l’espectador.
Closer ofereix una visió de 270º a l’espectador. ideat per espais no convencionals, indaga en la part més gestual de la dansa, sumant a la àgil i vigorosa coreografia elements del clown en el que és una recerca d’intersecció amb els codis circenses.

La companyia Thomas Noone Dance indaga en les relacions de l’ésser individual amb la col·lectivitat a través de Closer, una nova creació de dansa que juga amb elements gestuals i recursos del clown. Com de prop d’algú podem estar? Què mostrem de nosaltres? Quina acció ens trairà i quan ens traïm a nosaltres mateixos? Són preguntes que es plantegen al llarg d’una peça dinàmica per a sis intèrprets que aniran teixint una xarxa de relacions a través d’una dansa molt expressiva i, a voltes, acrobàtica. La confessada fascinació que el director i coreògraf Thomas Noone sent pel clown i per les tècniques de poesia del cos es fa ben evident.

Fitxa artística
Thomas Noone, director i coreògraf
Nuria Martínez, ajudant de dirección
Alba Barral, Javier G. Arozena, Jeronimo Forteza, Eleonora Tirbassi, Gemma Güell, Pierfrancesco Porrelli, intèrprets
Jim Pinchen, música original
Max Glaenzel, escenografia
Sara Esteller, producción i comunicación
Eusebio López, disseny d’imatge

-Publicitat-