Els Contes amagats de Marcel Gros

0

Diumenge 3 desembre 2017
LaSala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
18.00 h
Preu: 8 € / compra online

Contes amagats, Marcel Gros es converteix en un trobador de contes que viatja a través de formes, colors i sons donant vida a les històries que contenen i que només es poden veure gràcies a la imaginació. I, sobretot, us mostra la seva fenomenal personalitat escènica, que ben segur que us seduirà.

Bufó, showman, pallasso… Busqueu tots els sinònims d’aquests conceptes i segur que li escauen, a Marcel Gros: un nom en majúscula del teatre per a tots els públics que cal conèixer sí o sí. Els seus espectacles són una barreja d’humor, imaginació, teatre d’objectes, clown i, fins i tot, una mica de màgia i alguna picada d’ull al món del circ. Sabíeu que no tots els contes estan escrits als llibres? N’hi ha que estan amagats i fins i tot alguns t’atrapen per sorpresa.

Fitxa artística

Ceació, Direcció i interpretació: Marcel Gros
Construcció escenogràfica: ma a ma
Serralleria: Josep Hergueta
Disseny d’il·luminació: Xavier Amat
Música original: M du Midi
Vestuari: Señor
Tècnica i secretaria: Maite Orriols

-Publicitat-