Etairas de Meritxell Checa

0

Dissabte 11 de novembre de 2017
L’Estruch. Sant Isidre, 140
21.00 h
Preu: 10 € / compra online

La paraula hetaira designa un grup de dones independents de l’antiga Grècia que exercien la professi ó de cortesanes. Etairas ofereix un passeig íntim per l’univers de dues dones que es troben tancades en una casa i que volen fugir per esdevenir etairas. Viatjaran des del món de la superfície i la hipocresia social, fins al més profund i obscur que es troba en elles mateixes, per així alliberar-se de tot allò en que ja no creuen, del que volen deixar enrere. Al capdavant de Wilky_Troc, Meritxell Checa desenvolupa els seus projectes de “dansa-teatre” o “teatre físic”, amb la dansa com a motor principal i ho combina amb el seu treball com a intèrpret en companyies de prestigi internacional: 2011, com a ballarina convidada al Tanztheater Wuppertal von Pina Bausch (Alemania), o actualment formant part de la companyia DCA-Philippe Decouflé (França).

Fitxa artística:
Meritxell Checa, direcció
Sophie Thirion & Meritxell Checa, creació i interpretació
Begoña García, directora tècnica
Clément Tuffreau, assistent dramatúrgic
David Quincoces, assistent d’assajos

-Publicitat-