Fes un videojoc online: arcade. Tallers Mini Innova

0

Dissabte 25 de novembre i 2 de desembre 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Carrer d’En Font, 25
Dissabtes de 11.30 h a 13.30 h
Preu: 18 € / inscripcions al 93 728 66 50 o per correu

S’anomenen videojocs «arcade» aquells que es dissenyen seguint les principals característiques i filosofia dels videojocs que vàries dècades enrere es comercialitzaven per a màquines recreatives.

El taller està centrat, d’una banda, en el procés creatiu d’un videojoc de la tipologia esmentada i, de l’altra, en la dinàmica de compartir el resultat amb els companys de l’aula i a la xarxa. Els jocs es creen en una plataforma d’Internet (sploder.com), gratuïta i especialment pensada per als infants.

El fet d’incloure a l’aula l’experimentació amb els jocs creats pels companys, respon a la voluntat de que els participants visquin també l’experiència de fer de «beta tester». És a dir, ajudar en el desenvolupament del joc d’un altre, posant a prova una de les primeres versions, per detectar possibles errors o suggerir millores a fer. Un part indispensable del procés creatiu dels videojocs professionals (i de qualsevol aplicació informàtica).

Durada: 2 sessions de 2 hores
Edats: de 10 a 14

-Publicitat-