Festival El Més Petit de Tots

0

Dissabte 11 de novembre: inauguració. Diumenge 12: Opus 1-Blancs.
Festival El Més Petit de Tots

Festa Inaugural
Plaça Doctor Robert i Racó del Campanar.
Gratuït. 11 a 13.30 h

Una festa molt especial dedicada exclusivament als nens i nenes de 0-5 anys, amb espectacles i instal·lacions insòlites.

Amb Terra de gegants, la companyia Efímer trasllada els més petits a un gran espai de descoberta i joc no dirigit. Una terra oberta, on cada infant pot descobrir i jugar al seu ritme i entrar en un món imaginari que desperti la seva creativitat.

A El secret de la Nanna, la companyia d’Anna Roca ens descobrirà un món fantàstic darrera la caixa del seu camió. Tothom qui vulgui, pot entrar-hi i descobrir el conte desplegat més gran del món.

JOHNman, és un personatge vestit i pintat de blanc. Amb uns quants pinzells aquesta blancor no durarà gaire. Blanko és una explosió de colors on tu ets l’artista principal.

Opus 1- Blancs
LaSala Teatre. Ronda de la Roureda, 24
Diumenge 12 de novembre
12.00 i 17.00 h
Preu: 8 € / Amics Sala 6 € / compra online

Primera obra d’una trilogia inspirada en els llibres per a infants de Katsumi Komagata. Aquest artista japonès, seguint la mirada del seu propi fill, va desenvolupar una sèrie de llibres d’art abstracte que reflexionen sobre la percepció dels nadons: des de la primera mirada fins a la plenitud del gest.

Opus 1 – Blancs ofereix una interpretació del seu llibre First look. El blanc i el negre, el cercle i la creu, formes bàsiques on dansa i respira una ballarina que ens convida a entrar a la caixeta de música on viu. Una petita joia que s’arrisca a traspassar totes les fronteres artístiques i de gèneres. Una experiència que no deixarà a ningú indiferent.

A càrrec de la Compagnie d’À Côté (França).

 

 

-Publicitat-