Infidels a Nova York

0

Divendres, dissabtes i diumenges 10, 11, 12 novembre de  2017
Teatre El Ciervo. Viladomat, 26
Preu: 9 € / descompte 7 € / reserves al 627 769 165 o per correu

Són tres comèdies curtes que tenen com a denominador comú la infidelitat, que li serveix a l’autor per bastir tres situacions còmiques, a voltes esbojarrades, i un pèl surrealistes basades en textos de Woody Allen
Escrita i dirigida per Enric Peig Olivé

Cada dia es representaran dues de les obres.

Central Park West: dies de funció: 3, 4, 5 i 11.
Phyllis, una reputada psicoanalista amb consulta a Central Park West, descobreix que el seu marit té una aventura amb la seva millor amiga. La convida al seu apartament i entre copa i copa discuteixen apassionadament. Mentrestant, el marit arriba i anuncia que se’n va amb una jove universitària.

Intèrprets:
Jim – José Luis Fernández
Fred – Ricardo García
Barbara – Maria Vallribera

Old Saybrook: dies de funció: 4, 5, 10 i 12
Sheila i Norman organitzen una barbacoa a la seva casa de camp d’Old Saybrook, i tenen com a convidats la germana de Sheila i el seu marit. Hal i Sandy, una parella que havien sigut propietaris de la casa temps enrere, hi passen pel davant i decideixen entrar a fer una visita.

Intèrprets:
Sheila – Pepi Mollà
Norman – Sergi Mestre
Junny – Maria Vallribera
David – Carles Iniesta
Sandy – Anna Poquet
Hal – Josep Fontan
Max – Joan Valls

Riverside Drive: dies de funció: 3, 10, 11 i 12
Fred, un vagabund excèntric una mica paranoic i esquizofrènic, està convençut que en Jim, escriptor mediocre que s’ha trobat al parc de Riverside Drive, li ha robat una idea per fer-ne la trama d’una pel·lícula d’èxit. En Jim s’ha citat al parc amb la seva amant per explicar-li una cosa.

Intèrprets:
Phyllis – Mireia Casasampere
Sam – Nando Suárez
Carol – Sílvia Leiva
Howard –Aleix Bistuer
Juliet – Anna Planas

Equip tècnic
Atrezzo – Pepi Mollà
Vestuari – Anna Poquet
Composició de la música – Ferran Peig
Publicitat – Carla J. Pérez i Clara De La Torre

-Publicitat-