Je ne suis pas un salaud (2015) Emmanuel Finkiel

0

Dilluns 13 de novembre de 2017
Alliance Française. Sant Joan, 35
20.00 h
Gratuït

Un retrat sense concessions de l’egoisme i la paranoia de l’ésser humà basat en una història real esdevinguda a un amic del director que de forma colpidora reflecteix les extremes conseqüències a les que pot portar la pressió social.

Quan l’agredeixen violentament al carrer, Eddie acusa erròniament a Ahmed, el culpable ideal al qual havia entrevist uns dies abans de la seva agressió. En aquest moment l’aparell judicial es llança veloçment contra Ahmed. Eddie intenta millorar la seva imatge davant la seva dona i el seu fill gràcies al seu nou treball però aviat pren consciència de la gravetat dels seus actes, i farà tot el possible perquè la veritat surti a la llum, fins i tot arriscar-se a perdre-ho tot.

Director: Emmanuel Finkiel
Intèrprets:  Nicolas Duvauchelle, Mélanie Thierry, Maryne Cayon
País: França

-Publicitat-