La llengua dibuixada. Enric Larreula

0
  • Dimarts 21 novembre 2017
  • Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
  • 19.30 h
  • Gratuït

Presentació del llibre La llengua dibuixada d’Enric Larreula, editat per Voliana Edicions. Que porta un subtítol clarificador: Història il·lustrada de les vicissituds de la llengua catalana en els temps de la suposada normalització.
L’acte anirà a càrrec de David Vila i Ros, escriptor i dinamitzador lingüístic, i del propi autor.

“Totes les persones que estimem el català ens sentim empeses, un moment o altre, a fer alguna cosa per una llengua que, ras i curt, ens fa ser qui som. I quan decidim comprometre’ns-hi a fons busquem els referents, aquells que ens han precedit i que han fet de la defensa del català una causa irrenunciable i de la seva normalitat l’horitzó a abastar. L’Enric n’és un”

“L’Enric ens dibuixa la llengua i ens en dibuixa els parlants, amb complexos, febleses i pors. Els ingredients imprescindibles per a la baixa autoestima. Però també ens fa una picada d’ullet. Això depèn de nosaltres, ens diu amb aquella mirada múrria plena de saviesa… I necessitem desfer-nos d’aquella estaca que ens manté fermats a la submissió lingüística, aprenent a fer servir el català en qualsevol situació i amb plena comoditat. La llengua dibuixada és una invitació a la normalitat. Acceptem-la”. (David Vila i Ros).

Acte organitzat per: CNL Sabadell, Òmnium Sabadell, Plataforma per la Llengua-Vallès Occidental i Sabadell per la Independència-ANC.

-Publicitat-