Mars Oddity. Còmic interactiu de ciència-ficció

0

Dissabte 18 de novembre 2017
Espai Cultura Fundació Sabadell 1859. Carrer d’En Font, 25
11.30 h
Gratuït

Un projecte de còmic interactiu de ciència-ficció ambientat al planeta Mart. Realitzat per un equip interdisciplinari de joves graduats en Comunicació Audiovisual i Enginyeria Informàtica.

En un ambient distès i participatiu, de manera entenedora i entretinguda tant per als infants com pels adults, els membres del projecte ens mostraran què estan fent, on volen arribar i com és el seu procés creatiu i de treball. Veurem en acció algunes de les eines que utilitzen i respondran a les preguntes de petits i grans.

Recomanada per a infants a partir de 8 anys

Amb Connexions Mediaestruch es vol apropar les famílies a la visió més artística de la tecnologia i la innovació, tot presentant la tasca d’artistes residents a Mediaestruch, l’espai de creació i experimentació en arts digitals de l’Estruch.

Organitzen: Espai CulturaFundació Sabadell 1859 i L’Estruch Fàbrica de Creació.

-Publicitat-