Mauvais sang (1986) Leos Carax

0

Dilluns 6 de novembre de 2017
Alliance Française. Sant Joan, 35
20.00h
Gratuït

Mala sang se situa en un París possible, sense dates precises, assetjada per la calor del cometa Halley. En aquest film multi-gènere (ciència ficció, gàngsters, noir, melodrama) Denis Lavant interpreta l’Alex, una mena d’alter ego de Carax (que en realitat és Alexander Oscar Dupont), un outsider del sistema, amant de la velocitat i de les dones, i amb certes habilitats, com l’art de la ventrilòquia i la rapidesa amb els jocs de cartes. L’Alex és contractat per robar l’únic antídot possible per al perillosíssim virus STBO, que es transmet a través de les carícies, i inclusivament entre aquells que fan l’amor sense amor (qualsevol semblança amb la Sida i la seva explosió mediàtica als 80 no és pura coincidència). L’Alex es muda a casa del Marc (Michel Piccoli), un lladre de gran trajectòria, qui li impartirà les instruccions a seguir per concretar l’atracament. Mentrestant, coneix a l’Anna (Juliette Binoche), la dona del Marc, qui es convertirà en el pròxim objectiu amorós de l’obstinat noi.

-Publicitat-