Mots encreuats. Companyia Tres homes grossos

0

Divendres 1 de desembre 2017
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
Horari: 20.00, 21.30 i 23.00 h
Preu: 8 € (consumició inclosa)/ reserves al 609 79 01 76
Teatre en mitjà format, a l’espai Àgora del Centre Cívic de Sol i Padrís

Mots encreuats és la nova proposta de la Companyia Tres homes grossos.

En aquesta obra de mitjà format, escrita per Francesc Cutchet, interpretada per Cristina Roura i Albert Ibars, i sota la direcció de Lluís Saus, assistirem a la difícil convivència que s’estableix entre una creadora de mots encreuats i un escultor, que han de compartir un espai on l’una necessita silenci, tranquil·litat i concentració, i l’altre el poder donar sortida a la seva creativitat a base d’intervencions molt sorolloses sobre la matèria amb la qual treballa. Ens trobarem immersos en un duel amb armes dialèctiques d’allò més afilades i hilarants, que cadascú utilitzarà en benefici propi.

Pedra, paper, tisora…

 

 

 

 

Reserves sms o whatsapp al 609 79 01 76

-Publicitat-