Mozart, Verdi… en directe i de ben aprop

0

Dissabte 25 de novembre 2017
Espai Cultural Àgora. Sol i Padrís, 93
18.00 h
Preu: 10 € /  Club Week&: 9€ / consumició inclosa
Reserves via whats app 609790176 o correu

L’espectacle “Mozart, Verdi… en directe i de ben aprop” vol ser un concert líric en petit fomat. No només podreu escoltar dues veus líriques sinó que fins i tot escoltareu com respiren els cantants. Dit d’una altra manera: veureu la veu.

Una agradable vetllada amb dues veus totalment entregades en cos i ànima a aquest antic i meravellós art que és el cant, acompanyades al piano, de Glòria Peig. El cant, la veu, ciències gens exactes. Sense micròfons per descomptat.

Maria Esther López, Soprano.

Nascuda a Sabadell, comença des de molt joveneta, els estudis de música i participa en diferents òperes com a membre del “Cor d’ Amics de l’ Òpera de Sabadell”. L’ any 2001 obté el títol de Grau Professional de Cant en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Ha estat alumna de María de Vega, Dolors Aldea, Carmen Bustamante i Josep Pieres. En els darrers anys ha estat perfeccionant el cant amb la Soprano sabadellenca Rosa Nonell.

Així mateix, ha participat en diferents concerts com a solista i en produccions operístiques de l’ “Aula d’ Òpera” de l’ Escola Amics de la Unió de Granollers sota la direcció del tenor Jordi Casanovas.

Antoni Marín, Baríton
Nascut a Barcelona. S’inicia en el mon de la música formant part de grups de Sarsuela. Va actuar amb les companyies de Ferran Rigual i Josep Maria Damunt. Estudia música al Conservatori del Liceu i entra a formar part de la Coral Universitària de Ciències de l’Educació, sota la direcció de Manel Cabero. Comença, al mateix temps, a estudiar cant amb Montserrat Pueyo. És membre fundador del Cor de Cambra Adagio de Barcelona.

Amplia els seus coneixements de cant amb el baix Josep Pieres i el tenor Jordi Casanova. Actualment amb la soprano sabadellenca Rosa Nonell.

Ha participat en diferents concerts com a solista i en produccions operístiques de l’Àula d’Òpera de Granollers.

-Publicitat-