Na Nara. Bucs EstruchBar live

0

Dissabte 18 de novembre 2017
EstrucBar. Sant Isidre, 140
21.00 h
Gratuït

Na Nara neix a partir de l’admiració de cadascun dels seus components per a la música i la dansa tradicional de l’Àfrica de l’oest. La tradició africana més purista interpretada des del més profund respecte i admiració per la cultura i les tradicions del continent africà, que entén la dansa i la música com un element indispensable de la vida quotidiana.

El pop rock alternatiu, el gipsy jazz (amb aires de Django Reinhardt), el rural funk (una versió rústica del funky urbanita), el so africà més autèntic i la música indie tenen la seva oportunitat de brillar a L’Estruchbar.

L’espai s’ha consolidat com a lloc de trobada per als amants de la música en directe i ofereix propostes innovadores, desacomplexades i enèrgiques que tenen com a objectiu crear un clima de connexió entre els assistents.

-Publicitat-