Ocells. Concert vermut

0

Diumenge 26 de novembre 2017
Capella Can Gambús
12.30 h
Gratuït

Ocells presenta el seu primer disc d’estudi, A la pell. Un treball personal que comença a l’estil cantautor i evoluciona cap al pop-rock psicodèlic, estridències americanes i soul. Històries personals i familiars del cantant d’Ocells s’uneixen en aquest treball de debut, que neix com “una compilació d’històries des dels 17 anys fins al 30” d’Isaac Ortega, cantant i compositor de la banda. Una “oda a la meva família per la seva empenta i ganes de viure; podria ser una oda a totes aquelles famílies i persones que lluiten per un demà millor, si més no, en pau”.

Ocells està format per Isaac Ortega, compositor, vocal i guitarra rítmic; David Belmonte, guitarra i sintetitzador; Pere Gual, baix; Sergi Torrents, bateria i efectes; i Pere Roig, guitarra i veus.

 

-Publicitat-