Oest Trip. Concert vermut

0

Diumenge 3 de novembre 2017
Capella Can Gambús.
12.30 h
Gratuït

Oest Trip és el projecte personal del guitarrista i veu Oest (Bikimel, Joan Masdeu, Òxid) acompanyat del baixista Sergi Carós (Gerard Quintana, Xarim Aresté, Ed Tulipa) i el bateria Iol Casas (La Carrau, Conxita, Pomada, Batzak).

Aquest potent trio del Vallès ens porta a la millor època de la psicodèlia amb versions de Cream, The Byrds, The Kinks, The Beatles, David Bowie, Blind Faith, Jimi Hendrix, The Who arribant al punt màxim amb temes propis inèdits en català, que estan rodant per una gravació de disc inminent.

Amb la influència del Blues, el Folk, el Pop/Rock psicodèlic de finals dels anys 60, barrejant tots els estils, aconseguint un Rock Psicodèlic amb l’actitut més descarada, convertint l’ambient en una onada d’energia vital.

 

-Publicitat-