Taxi, de Carlos Zanón

0
Carlos Zanón | Foto: Lupe de la Vallina

Dimecres 15 de novembre de 2017
Llar del Llbire. Carrer Sant Antoni, 20
19.30 h
Gratuït

Presentació del llibre Taxi de Carlos Zanón, editat per Salamandra Editorial.
Hi participaran Les Dames del Crim, Lídia Urrutia, Mònica Baraut i el propi autor.

“Durant set dies i les seves sis nits, Sandino recorre els carrers i els barris com un ninot trencat que fuig de si mateix, un depredador que passeja sense rumb fix, de lloc en lloc, a criteri sempre del client, del tedi o de l’ocasió de cauteritzar la ferida de la forma més carnal. I mentre dura la seva particular odissea, en la seva ment es barregen i s’entrellacen les històries de passatgers, amics i enemics, un embull de records i fantasmes del passat que dibuixen un mapa existencial de la seva vida, de la vida de la ciutat i dels personatges que l’habiten. Potser així, en la seva fugida cap al no res, Sandino aconsegueixi alliberar-se dels seus lligams, dels seus amors espuris i de l’entorn que l’atenalla per arribar a algun lloc en el qual mai ha estat”.

“La força narrativa, el ritme hipnòtic imbuït d’ecos musicals i el profund calat psicològic de Taxi suposen un salt qualitatiu en l’obra de Carlos Zanón. Els avatars de Sandino configuren un personatge inigualable que romandrà en la memòria dels que degusten la bona literatura”.

-Publicitat-