El tiempo de en medio. Marcello Fois

0

Dimarts 14 de novembre 2017
Librerío de la Plata. Sant Jaume, 8
20.00 h
Gratuït

Presentació del llibre “El tiempo de en medio” de l’escriptor sard Marcello Fois, Premi Llibreter 2017 amb “Estirpe”. on va inaugurar la memorable saga dels Chironi, crònica minúscula i alhora universal de la Sardenya humil, de com la història sempre baralla malament les cartes per a la gent senzilla i d’una Europa que trontolla sota la Gran Guerra i l’arribada del feixisme.

Amb el ‘El tiempo de en medio’, Fois continua la història.

Marcello Fois (Nuoro, 1960) és escriptor, dramaturg i guionista. Els seus treballs literaris estan ambientats en la seva Sardenya natal, amb elaboradíssimes representacions del paisatge i paisanatge illencs. No en va, es considera a Fois un dels pares del que s’ha anomenat nova literatura sarda. D’entre les seves obres destaquen Picta (1992), Premi Italo Calvino ex aequo amb Mara de Paulis, Sempre car (1998), Durant mare (2002) i Nel tempo di mezzo (2012). Amb Memòria del buit (Full de Llauna, 2014) va obtenir els premis Grinzane Covour Supervincitore-Narrativa italiana, Alasio 100 Libri i Paolo Volponi el 2007, a més de ser escollit com a Millor Llibre Italià publicat a Espanya el 2014 pel Ministeri de Cultura italià.

 

-Publicitat-