Borders + Oh! Bloody Moon: propostes d’artistes residents

0
oh Bloody moon

Divendres 15 desembre 2017
Estruch. Sant Isidre, 140
Gratuït

Borders (sin título). 18.00 h

Nou treball en desenvolupament sobre el veure, la transformació i els límits que governen els nostres cossos, identitats i històries.

La comèdia clàssica d’Aristófanes “Els Núvols” presenta un cor de deeses de forma canviant que entramen els esdeveniments de l’obra. En un estat de perpètua transformació receptiva, el cor núvols encarnen el que veuen. En tant que són les deesses de la retòrica i dels pensaments -que es manifesten- els núvols donen forma a veritats amagades i transgredeixen els límits ètics amb arguments intel·ligents.

Marina Colomina i Liz Peterson adapten l’acusació del sofísme d’Aristòfanes per posar els núvols al centre de l’acció i preguntar-se: com ens veiem més enllà de les estructures que ens regeixen i com donem forma al pensament?

Recerca i el desenvolupament de Marina Colomina, Liz Peterson i Matt Smith, amb la consulta d’Ame Henderson.  Produït per Public Recordings i Events In Real Time. Creat amb el suport de l’Estruch Fàbrica de Creació de les Arts en Viu i La Poderosa.

Oh! Bloody Moon 19.00 h

Aquesta peça tanca una trilogia dedicada a qüestionar la realitat, a examinar els esdeveniments que envolten la vida de cada dia.
Vinculant ficció, no ficció i la simulació de l’estil documental, volen acabar amb el teatre entès com a museu estàtic i no compromès. Aquest treball se centra en la idea dels qui sobreviuen a la mort i la manca d’aigua, persones que busquen regenerar la sang dels seus cossos cada dia. Utilitza la sang com a vincle misteriós per connectar diversos arguments i retrata dues dones joves que desitgen mantenir una reunió poètica després de llargs viatges per separat.

Wang Ping-Hsiang, productor i director
Marina Prados i Paula Knüpling, idea i realització

-Publicitat-