Els carrers seran sempre nostres

0

Dilluns 11 de desembre 2017
Llar del Llibre. Sant Antoni, 20
19.00 h
Gratuït

Presentació del llibre “Els carrers seran sempre nostres” de Liz Castro.

“La violència utilitzada per les forces de ‘seguretat’ espanyoles arreu de Catalunya per impedir un vot democràtic va atraure l’atenció del món. Però potser encara més la resposta digna, cívica i valenta de la gent davant les porres, les armes i la violència. Ara que els fets que tots hem vist a la televisió, a les xarxes socials o en directe són relativitzats o posats en dubte, cal fer-ne inventari i explicar-ne alguns amb un cert detall. A Barcelona, Sabadell, Girona, Sant Carles de la Ràpita, Dosrius, Sant Joan de Vilatorrada i tants altres llocs es van viure episodis dramàtics, tragicòmics o intensament feliços. El llibre que ha escrit Liz Castro és una denúncia, però també un homenatge a tots els voluntaris i votants implicats en una jornada inoblidable d’un país en marxa”.

Elizabeth ‘Liz’ Castro (San Leandro, Califòrnia, 1965), és una escriptora, editora i traductora estatunidenca, coneguda pels seus llibres sobre desenvolupament de llocs web i pel seu activisme per la independència de Catalunya. Escriu llibres sobre desenvolupament de llocs web i és membre del secretariat de l’Assemblea Nacional Catalana. La Liz ha participat molt activament en el moviment independentista català i la seva difusió internacional, va editar el llibre What Catalans Want i Barcelona, Catalonia: A View from the Inside, de Matthew Tree, i ha escrit el llibre Molts granets de sorra(2005). Fins juliol de 2014 va coordinar l’edició en anglès del diari VilaWeb.

 

-Publicitat-