Clown i punt, Disbauxa? i Circ en família

0
circ clown

Dissabte 16 de desembre 2017
L’Estruch. Sant Isidre, 140

Circ en família. 17.30 h
Preu: 5 € / compra online

Activitat que uneix infants i adults en un projecte comú: enfrontar-se al “mé s difícil encara” des del centre de la pista. Amb el guiatge dels professionals de l’Associació Tub d’Assaig, podran aprendre l’art de l’acrobàcia, del pal xinès i dels jocs malabars, faran equilibris sobre objectes i comprovaran què se sent en enfilar-se al trapezi i a les teles aèries. L’esforç, la concentració, la paciència i la capacitat de treballar en equip es posen a prova. S’ensenya el més elemental de les tècniques circenses d’una manera divertida i participativa.

Disbauxa?. Càpsules de circ. 19.15 i 21.00 h
Preu: gratuït

“Disbauxa?” és una combinació de trapezi, poesia i música en directe. Sophie i Lara (trapezistes) i  Irene (violinista) són les artífex de la companyia Trimera, creada per aprofundir en la fusió de poesia, circ i música, una combinació que produeix efectes hipnòtics en els espectadors. Màgia pura.

Clown i punt. Cabaret solidari amb pallasos sense fronteres. 19.30 h
Preu: 10 € / menors 12 anys: 5 € / compra online

Sis són les companyies que participen a Clown i Punt, la trobada de pallassos d’arreu de Catalunya q ue promet fer gaudir a tota la família amb el seu cabaret dinàmic i divertit. Imaginació i humor acudeixen també a una cita solidària (els beneficis van destinats a Pallassos Sense Fronteres), en què cada companyia promet donar el bo i millor de la seva collita després d’haver realitzat un treball d’investigació a l’entorn del món del clown.

Companyies participants:
– Betu
– Cia. Filigranes
– Pepus Serrat (Pengim Penjam)
– Sonso Clown
– Lily Colombia
– Angelita Jolín

Invitats especials:  Lluc Serrat, Carolina Feliu i Jonhy Melville
Presentadora: Lily Colombia y la abuelita verde
Músics en directe: Desfibriladora Krude (Angelita Jolin, Tyle Fernàndez y Remy Geoffroy)
Direcció: – Victoria Alcaraz
Ajudant de direcció: Mercè Alemany

-Publicitat-