Concert de coral i orgue a la Parròquia de Sant Feliu

0
coral i orgue

Diumenge 17 de desembre 2017
Parròquia de Sant Feliu. Plaça Sant Roc
18.00 h
Gratuït

Concert de coral i orgue protagonitzat pel Cor Iubilo i l’organista Robert Ramírez, amdós sabadellencs i de reconeguda qualitat interpretativa.

Cor Iuiblo
El Cor Iubilo va néixer com un grup coral de parròquia, ara fa uns vint anys. Actualment, tot i seguir en el seu servei religiós esporàdic en la mateixa església de sempre –Santíssima Trinitat- segueix altres línies d’actuació artística. Ha provat diferents estils de música polifónica, però sobretot ha treballat músiques relaciona–des amb l’experiència espiritual negra i el góspel , junt amb les seves derivacions, dins ja de la música moderna.

Precisament aquesta vocació ecléctica de mentalitat oberta vers tota mena de bona música –moderna i clàssica-, l’ha portat a fer incursions també en la música clàssica, però de format més gran. Dins d’aquests projectes més recents de gran música d’autor, hem d’incloure aquest concert de dues misses d’èpoques , estils i compositors ben diferents.

Robert Ramírez, orgue
Inicia els estudis musicals amb la flauta travessera al seu poble. Posteriorment, a l’edat de 10 anys, entra a l’Escolania de Montserrat, on continua en l’estudi de la flauta i té l’oportunitat d’iniciar-se en el piano i, posteriorment en l’orgue. La seva primera professora d’orgue va ser la Mercè Sanchís.

Un cop acabada la seva estada a l’Escolania, continuà els estudis de piano al Conservatori de Sabadell i els d’orgue al Conservatori de Terrassa, on ha tingut tres mestres: en Jordi Figueras, en Jordi Pajares i, finalment, en Joan Castillo, el qual continua sent el seu professor.

Als seus 18 anys ha finalitzat el Grau Professional de piano i actualment cursa 6è d’orgue. També participa freqüentment a les Master Class organitzades a la parròquia de Sant Esteve de Granollers i, a també regularment, a l’església de la Santíssima Trinitat de Sabadell.

Organitzat per l’Associació Amics de l’Orgue de Sabadell i la Parròquia de Sant Feliu de Sabadell.

-Publicitat-