Conte de Nadal de Charles Dickens, lectura dramatizada

0
conte de Nadal

Dies 26, 27,28 i 29 de desembre de 2017
Teatre del Sol. Carrer del Sol, 99
Hora: 21.00 h
Preu: 10 € / reserves al mail

Conte de Nadal de Dickens, un clàssic universal

El vell Ebenezer Scrooge és un home de negocis avar i sense compassió que no coneix la caritat i, el pitjor de tot, odia el Nadal. Però la visita de l’espectre del seu soci i de tres esperits nadalencs l’obligarà a fer un viatge revelador pels Nadals del passat, del present i del futur que li canviarà la vida.

Conte de Nadal és un clàssic universal que ha traspassat tot tipus de fronteres, com ho demostren les nombroses adaptacions que se n’han fet (cinematogràfiques, teatrals, d’animació…). La companyia TIPS en prenenta una lectura dramatitzada i teatralitzada a la sala Biblioteca del Teatre del Sol.

Fitxa artística

Veus de Joan Solé, Miquel Contel, Eli Gutés, Albert Ibars, Laura Sabaté, Astrid García, Irene Pérez, Lourdes Albalat, Marta Gómez i Pau Bernaus. Acompanyats de la música en directe de Time Lost.
Direcció de Bruna Feliciano.

-Publicitat-