Dansaart, allà on es creuen l’art i la dansa

0
dansaart

Dimecres 27 de desembre 2017
Acadèmia de Belles Arts. Passeig Manresa, 22
19.00 h
Entrada lliure

Dansaart, un projecte pedagògic

Dansaart és un projecte pedagògic de l’Escola de Dansa BOTS amb la curadoria de la ballarina Elisabeht Ollé. L’objectiu és descontextualitzar la dansa de les sales de ball de l’escola per incorporar-la dins del discurs artístic i professional de les sales d’exposició. Així, les exposicións d’art realitzades per l’Acadèmia de Belles Arts serveixen com a recurs pel ball i al mateix temps esdevenen escenari. Aquest projecte està realitzat per alumnes i el component educatiu és fonamental per contextualitzar el festival.

Aquesta serà la primera edició de la programació 2017-2018 on veurem una mostra de dansa contemporània en directe de la mà d’un grup d’alumnes de l’escola. Actuaran a partir d’una interpretació de les obres de l’exposició “Art Emergent Sabadell 2017″ que va ser inaugurada dissabte passat.

Es recomanem arribar 20 minuts abans de la funció.

-Publicitat-